Poradna - Náměsíčnost

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Necekane probuzeni

Dobry vecer dneska vecer po trosce alkoholku me moje pritelkyne vzbudila zavrenim balkonu...kdyz jsem na ni zacal mluvit proc zavira balkon mluvi na me uplne s cesty a rikala neco o nejakem drzadle a potom take o tom ze lidi maji moznosti A,B nebo C..nejpre jsem si myslel ze si dela jenom legraci...ale vzapeti ihned usla...asi po 5 minutach jsem ji probudil a opatrne se ji ptam proc zavirala balkon..odpovedela mi ze jsem ho ja nechal otevreny a opet usnula.....pote jsem sel za svou mamkou a ptal jsem se ji jestli neco neslysela protoze zrovna byla na zachode....a rikala mi ze se potkali v predsini a pritelkyne na ni "tupe" zirala jen pry kyvla hlavou a sla do pokoje---pote nasledovalo zavreni dveri a moje otazky.......chtel bych se zeptat zda jde o namesicnost??? dekuji predem za odpoved

Odpovědi na otázku

Dobrý den. Ano Může jít o náměsíčnost. Často jsou při ní náměsíční "přitahováni" balkónovými dveřmi, okny apod. To je také důvod její nebezpečnosti. Může dojít k pádu! Nesmyslná řeč také k tou patří. Proto rozjodně doporučuji navšívit odborníka, zvláště proto, že jde o možnou náměsíčnost v dospělosti (u dětí je běžnější). Je nutné vyloučit i další možné příčiny takového chování.