Poradna - Náměsíčnost

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Náměsíčnost

Dobrý den. Prosím o radu. Manžel býval kdysi náměsíčný, ale časem se vše upravilo. Několikrát se pomočoval přímo do postele. Nyní jiný problém, ze spaní vykřikoval něco jako sex a potom zakašlal a vyplivl to na zeď v obýváku. Jaké však bylo vysvětlení, když jsem mu to řekla, tak po zdi jsem plivala já, on ne a následně mi to dal vědět tím, že mě fyzicky napadl. Bohužel k lékaři ho nedostanu, blázen jsem dle něj jen já, on to má v hlavě v pořádku. Co se s tím dá nebo nedá dělat, poraďte mi, protože fyzicky se od něj napadat už nenechám.

Odpovědi na otázku

Je to opravdu složitá situace. Asi bych se zkusila zeptat ve spánkové poraně, jak ve vašem případě postupovat.