Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Náměsíčnost

Dobrý den, potřebovala bych poradit, kdo, jaký druh lékaře mi pomůže odstranit mojí náměsíčnost. Jsem náměsíčná skoro každý týden. Děkuji za Vaší odpověď.

Odpovědi na otázku

Dobrý den, přítel je náměsíčný, několikrát v měsíci se prochází po bytě, je schopen přestěhovat 100 litrové akvárko na druhou stranu bytu, ráno si většinou nic nepamatuje a na léčbu spánku do spánkové laboratoře nechce, je nějaké jiné řešení? Jeho otec se zabil ve spaní, když spadl z balkonu. prosím o info do emailu, děkuji lenulekozena@gmail.com
Náměsíčnost jsem odstranil pětileté holčičce po dvou magnetizacích hlavy rukama, kdy jsem ji ponechal v magnetickém spánku po 20 minut při každé z návštěv.. Při třetí návštěvě již do magnetického spánku nepřešla a byla v pořádku. Ing. Dobeš.
V rámci některých neurologických klinik existují specializovaná centra pro proruchy spánku.